De 3 mooiste macbook cases van 2019

De 3 mooiste macbook cases van 2019

Bij Deal Party hebben we een ruim assortiment aan bijzondere macbook cases. Iedere macbook case heeft zijn eigen kwaliteiten. Welke cases het mooiste zijn? Dat is lastig te zeggen, want iedereen heeft zijn eigen smaak. Maar toch hebben wij een top 3 samengesteld van de mooiste macbook cases van 2019:

3. The Globe Trotter – Macbook Case

The Globe Trotter opent onze top 3 mooiste macbook cases. Het is niet lastig om te bedenken waarom deze macbook case in de top 3 staat. Het wereldkaart design is immens populair. Door deze macbook case krijg je gewoon zin om op avontuur te gaan en al het moois in de wereld te ontdekken. The Globe Trotter macbook case staat op nummer 3 omdat het design symbool staat voor al schoonheden die onze planeet biedt. Deze maand staat de zomervakantie voor de deur. Waar ga je heen?

2. The Marble Class – Macbook Case

The Marble Class staat op nummer 2 in onze top 3 mooiste macbook cases. Als er een gesteente is dat universeel als prachtig wordt beschouwd, dan is het wel marmer. Daarom is marmer aanwezig in allerlei bouwwerken. Vooral rond de Middellandse Zee is marmer populair. Laat je deze maand door dit gebied inspireren. The Marble Class brengt de schoonheid en luxe van marmer naar jouw macbook. Met deze macbook case maak je van jouw macbook een waar kunstwerk.

1. The Vivid Creativity – Macbook Case: Starry Night

Wanneer je denkt aan kunstwerken, kom je al snel bij De Sterrennacht van Vincent van Gogh. De Sterrennacht is een kunstwerk dat al decennia bewonderd wordt. Nu het deze maand buiten warm is, blijven we met zijn allen ook langer buiten zitten. Na zonsondergang, met een heldere hemel is een eigen ‘sterrennacht’ te ervaren. De schoonheid van dit kunstwerk is daarmee van alle tijden. Daarom verdient The Vivid Creativity macbook case de nummer 1 positie in deze top 3 mooiste macbook cases van 2019.