3 overwegingen: Hoe kies je de perfecte laptop sleeve?

3 overwegingen: Hoe kies je de perfecte laptop sleeve?

Op Deal Party wordt je geconfronteerd met een grote hoeveelheid keuzes aan laptop sleeves. In dit artikel bekijken we de belangrijkste overwegingen bij het shoppen voor de perfecte laptophoes. We kijken naar formaat, stijl en sleeve extra’s.

1. De Juiste maat laptop sleeve

Het hoofddoel van een laptop sleeve is de bescherming van de laptop. Hoe goed de hoes past is een belangrijke factor voor de bescherming die het biedt. Een kleine laptop of macbook in een oversized hoes heeft ruimte om te bewegen.

Als je jouw tas neerzet, beweegt de laptop op versnelde wijze mee, totdat de rand van de sleeve wordt bereikt. Als de tas niet zacht neerzet, resulteert dit in een hardere landing dan nodig is. Had de laptop zonder speling in de sleeve gezeten, dan zouden deze gevolgen minder ernstig zijn geweest. Dit concept van versnelling uit de fundamentele fysica is hetzelfde als het dragen van een veiligheidsgordel in een auto: het moet goed om je lichaam passen om je het beste te beschermen.

De juiste maat sleeve krijg je door de maat van de sleeve af te stemmen op jouw laptop of macbook. Staat jouw maat er niet bij? Kijk dan naar de afmetingen van de laptops die wel bij de maten staan. Komen ze overeen? Dan zal de sleeve hoogstwaarschijnlijk eenzelfde fit hebben met jouw laptop of macbook.

2. Het sleeve design dat bij je past

Bij het kiezen van de juiste laptop sleeve, draait het niet alleen om de juiste maat. Het is ook belangrijk dat je een sleeve kiest die je prettig vindt: een sleeve die bij je past. Wanneer je iedere dag met je laptop of macbook werkt, betekent dat dat je iedere dag de sleeve ziet. Kies er daarom één waarvan je het uiterlijk niet leuk, maar geweldig vindt. Als je je sleeve zo vaak bij de hebt, is het niet langer een beschermhoes: het wordt een accessoire.

Ga bij het kiezen voor de laptop sleeve, die jij als accessoire zou dragen. Laat je persoonlijkheid spreken. Hou je van meer ingetogen? Ga voor een classic laptop sleeve. Ben je een uitbundig persoon? Bekijk welke goofy laptop sleeve bij jou past. Wil je klasse uitstralen? Dan zijn de luxe laptop sleeves iets voor jou.

Hou bij het kiezen van jouw laptop sleeve ook rekening met de context. Wanneer je je in een zakelijke setting bevindt, zijn de goofy laptop sleeves misschien minder geschikt dan de luxe laptop sleeves. In een casual setting kan je volledig je hart volgen.

3. Sleeve extra’s: wat kan mijn laptop sleeve nog meer?

Als het aankomt op het vervoer van je laptop of macbook, kun je de sleeve altijd laptoptas dragen. Er zijn echter ook manieren waarop je de sleeve kunt gebruiken als een tas op zich. Sommige van onze sleeves, zoals The Business Exec en de Uniquely Playful hebben een ingebouwd handvat. Zo neem je de laptop sleeve makkelijk mee.

Naast het makkelijk kunnen dragen, beschikken sommige sleeves over extra vakken. Hierin kun je andere dingen kwijt dan je laptop of macbook. Heel handing, want vaak heb je meer bij je dan alleen je laptop. Denk bijvoorbeeld aan je muis of oplader. Wanneer je extra vakken nodig hebt, pas je sleeve keuze hier dan op aan, of ga voor een laptoptas of rugzak.

Conclusie: welke laptop sleeve wordt van jou?

In dit artikel hebben we de verschillende belangrijke overwegingen doorgenomen bij de aanschaf van een laptop sleeve. De eerste overweging was de pasvorm van de laptop sleeve: het is belangrijk dat jouw laptop hoes goed past voor de beste bescherming bij bewegingen.

De tweede overweging was het ontwerp van de laptop sleeve. Ga voor een sleeve design dat past bij jouw persoonlijkheid. Houdt bij het kiezen van de sleeve ook rekening met de context waarin je deze gebruikt.

De derde overweging was de extra’s die een sleeve biedt. Wil je de sleeve nog makkelijker meenemen? Kies een sleeve met handvat. Heb je ruimte nodig voor accessoires? Neem dan een sleeve met extra vakken.

Hou deze drie overwegingen in de gaten en kies de sleeve die perfect voor jou is.